Perníčky (druhý den jsou měkké)
1. 11. 2008
Potřebujeme:
2vejce,
2lžíce medu,
3dkg sádla,
18dkg cukru,
35dkg hladké mouky,
8ks hřebíčku,
8ks nového koření,
citronová kůra,
1lžička skořice,
1lžička jedlé sody
(lžička-kávová, cit. kůra dle chuti, hřebíček a nové koření rozdrtíme...)
Postup:
med a sádlo rozehřejeme(nesmí vařit!) přidáme cukr, vejce a rozšleháme. Ostatní přísady dáme na vál a tvoříme těsto.
2vejce,
2lžíce medu,
3dkg sádla,
18dkg cukru,
35dkg hladké mouky,
8ks hřebíčku,
8ks nového koření,
citronová kůra,
1lžička skořice,
1lžička jedlé sody
(lžička-kávová, cit. kůra dle chuti, hřebíček a nové koření rozdrtíme...)
Postup:
med a sádlo rozehřejeme(nesmí vařit!) přidáme cukr, vejce a rozšleháme. Ostatní přísady dáme na vál a tvoříme těsto.
Pečeme na 150°C.
!Druhý den jsou měkké...
!Druhý den jsou měkké...
RECEPT NAPSALA: Členka klubu Country rádia a správce těchto stránek Nikola Kalusová
NICK: Nikola.FP
!ZA TENTO RECEPT RUČÍM!